berry dekor.jpg

KLASSISK KOMBUCHA

 
Kombucha_Original_Re_edited.png

ORIGINALKICK

ORIGINALKICK har en klassisk kombucha smak.  Kombucha brygget på riktig måte vil være en herlig tørsteslukkende og energigivende drikk.

 
Kombucha_Ginger_Re_edited_edited.png

GINGERAID

GINGERAID har en smak av ingefær og sitron. En frisk kombucha med en spennende sting. Vår bestselger i Norge. Klassisk kombucha brygget på riktig måte vil være en herlig tørsteslukkende og energigivende drikk.

 
Kombucha_Mojito_Re.png

MOJITOMAGIC

MOJITOAGIC har en spennende smak av lime og mynte. Serveres iskald med noen skiver lime og knuste isbiter. Klassisk kombucha brygget på riktig måte vil være en herlig tørsteslukkende og energigivende drikk.

 
Kombucha_Mango_Re.png

MANGOMIRACLE

MANGOMIRACLE har en fruktig smak av mango og gulrøtter. Klassisk kombucha brygget på riktig måte vil være en herlig tørsteslukkende og energigivende drikk.

 
Kombucha_Apple_Re.png

APPLESPICE

APPLESPICE har en smak av økologiske eplemost fra Telemark som er tilsatt ingefær og cayenne. Den er deilig leskende og «river» litt i halsen. Klassisk kombucha brygget på riktig måte vil være en herlig tørsteslukkende og energigivende drikk.

 
Kombucha_Berry_Re.png

BERRYBOOST

BERRYBOOST har en smak av bringebær og lime. Klassisk kombucha brygget på riktig måte vil være en herlig tørsteslukkende og energigivende drikk.

 
Kombucha_Blue_Re.png

GINGERBLUE

GINGERBLUE har en smak av norske blåbær med et friskt hint av ingefær og sitron. Klassisk kombucha brygget på riktig måte vil være en herlig tørsteslukkende og energigivende drikk.