GingerBlue 2018-02-01T18:28:20+00:00

GingerBlue

GingerBlue har en smak av norske blåbær med et friskt hint av ingefær og sitron. Klassisk kombucha brygget på riktig måte vil være en herlig tørsteslukkende og energigivende drikk.

Kombucha er en forfriskende og velsmakende drikke som har blitt naturlig gjæret ved hjelp av levende kombucha kulturer, SCOBY. Når den ikke er pasteurisert blir den en drikke som inneholder levende bakterier, organiske syrer, gjær og enzymer. Norsk Kombucha, klassisk kombucha, er en premium økologisk, ikke pasteurisert, te-basert kombucha som er håndbrygget i små batcher og selges på glassflasker.

INGREDIENSER

  • Raw Kombucha (te, sukker, vann og kombuchakultur) kullsyreholdig vann, te, sukker, blåbær, sitronjuice 3% og ingefærjuice 2,5%

  • Lagres kjølig 4°C. Skal drikkes innen 3 dager etter åpnet flaske. Vend, ikke rist, før bruk.

  • Produktet er upasteurisert, og bunnfallet er normalt. Alkoholfri  – mindre enn 0,7%.

NÆRINGSINNHOLD

Næringsinnhold pr 100 ml:

  • Energi: (kJ) 71, (kcal) 17
  • Fett: 0 g  Hvorav mettede fettsyrer: 0 g
  • Karbohydrater: 3,7 g  Hvorav sukkerarter: 3,2 g
  • Protein: 0 g
  • Salt: 0 g

VÅRE PRODUKTER